Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ                             

        16 Οκτωβρίου 2013

 Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2012, θεωρώντας θετική κάθε πρωτοβουλία για το διάλογο και τη συνεργασία των δυνάμεων της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας, χαιρετίζει το πρόσφατο κάλεσμα των «58» για την ανασυγκρότηση του χώρου. Ελπίζουμε πως θα αποδειχθεί καταλυτικό, θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι επιμέρους επιφυλάξεις και οι κομματικές αγκυλώσεις, κυρίως στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ, ώστε το συντομότερο δυνατόν να κινηθούν οι αναγκαίες προκαταρκτικές διαδικασίες.

 Επισημαίνουμε ότι, για να επιτευχθεί η σταδιακή υπέρβαση των σημερινών κομμάτων και η δημιουργία ενός σύγχρονου φορέα, κάθε βήμα θα πρέπει να σχεδιάζεται με γνώμονα την ενίσχυση της κοινής προσπάθειας και όχι την ενίσχυση ή την αποδυνάμωση του ενός ή του άλλου κόμματος.

 Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2012 θα συνεχίσει να υποστηρίζει ενωτικές θέσεις σε κάθε περίπτωση αυτόνομης ή ευρύτερης δράσης. Και θα συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων της στις διαδικασίες σύγκλισης και προγραμματικής ανανέωσης που τις θεωρούμε εξίσου αναγκαίες.

 Η Συντονιστική Επιτροπή της Πολιτείας 2012: ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ, ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ, ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΑΤΕΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΣΙΑΚΑΝΤΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΙΦΟΝΙΟΣ ΜΑΝΟΣ, ΤΖΑΝΟΥΔΑΚΗ ΕΛΙΝΑ, ΤΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΜΠΙΡΟΣ ΚΙΜΩΝ, ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: